תפוחים אפויים בפילו במילוי אגס ופקאן
תפוחים אפויים פילו עם מילוי אגס פקאן דורש סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. זה מנות ראשונות יש 371 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.2 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות והרימו אגס אנג'ו, קינמון טחון, סוכר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה כף ציון של 24%. מתכונים דומים: תפוחים אפויים בפילו במילוי אגס ופקאן, תפוחים אפויים במילוי משמש ואגוז, ו תפוחים אפויים ממולאים במילוי " בקלאווה.
הוראות
מכסים נייר אפייה בנייר אפייה;אבטח לתבנית עם נייר דבק.
ממיסים חמאה במחבת טפלון בינונית על אש בינונית.
מוסיפים אגס ופקאן; מטגנים 2 דקות.
מוסיפים את בורבון, סירופ, ו 1/4 כפית קינמון; מנמיכים את האש, ומבשלים 5 דקות. מגניב.
חותכים בערך 1/2 אינץ ' מהחלק העליון והתחתון של תפוחים, וזורקים. תפוחים הליבה שלושה רבעים של הדרך דרך מלמעלה באמצעות כף מלון. (לא לחתוך דרך תחתון.) ממלאים כל תפוח עם 1 כף תערובת אגס. מניחים בצד את תערובת האגסים שנותרה.
מניחים יריעת פילו 1 על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (מכסים את הבצק שנותר כדי שלא יתייבש); מצפים קלות בתרסיס בישול.
מניחים תפוח 1 במרכז פילו; חופפים פינות אלכסוניות על גבי התפוח.
מניחים על מחבת מוכנה, ומצפים את פילו בתרסיס בישול. חזור על התהליך עם שאר התפוחים והפילו.
מערבבים 1/4 כפית קינמון וסוכר בקערה קטנה ומפזרים מעל תפוחים.
אופים בחום של 375 למשך 30 דקות או עד שהתפוחים מזהיבים. כף 1/4 כוס תערובת אגסים שנותרה סביב כל תפוח; מעל כל מנה 1/4 כוס תוספת מוקצפת.
מקשטים בענפי נענע, אם רוצים.