תפוחים אפויים פילו עם מילוי אגס פקאן דורש סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. זה מנות ראשונות יש 371 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.2 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות והרימו אגס אנג'ו, קינמון טחון, סוכר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה כף ציון של 24%. מתכונים דומים: תפוחים אפויים בפילו במילוי אגס ופקאן, תפוחים אפויים במילוי משמש ואגוז, ו תפוחים אפויים ממולאים במילוי " בקלאווה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מכסים נייר אפייה בנייר אפייה;אבטח לתבנית עם נייר דבק.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
3
ממיסים חמאה במחבת טפלון בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים אגס ופקאן; מטגנים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
חצאי אגסים בסירופ
5
מוסיפים את בורבון, סירופ, ו 1/4 כפית קינמון; מנמיכים את האש, ומבשלים 5 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
3 תותים קפואים ללא סוכר
6
חותכים בערך 1/2 אינץ ' מהחלק העליון והתחתון של תפוחים, וזורקים. תפוחים הליבה שלושה רבעים של הדרך דרך מלמעלה באמצעות כף מלון. (לא לחתוך דרך תחתון.) ממלאים כל תפוח עם 1 כף תערובת אגס. מניחים בצד את תערובת האגסים שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מלון
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מלון Baller
7
מניחים יריעת פילו 1 על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (מכסים את הבצק שנותר כדי שלא יתייבש); מצפים קלות בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
8
מניחים תפוח 1 במרכז פילו; חופפים פינות אלכסוניות על גבי התפוח.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
9
מניחים על מחבת מוכנה, ומצפים את פילו בתרסיס בישול. חזור על התהליך עם שאר התפוחים והפילו.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מערבבים 1/4 כפית קינמון וסוכר בקערה קטנה ומפזרים מעל תפוחים.