קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחים אפויים בפילו במילוי אגס ופקאן

תפוחים אפויים בפילו במילוי אגס ופקאן
תפוחים אפויים פילו עם מילוי אגס פקאן דורש סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. זה מנות ראשונות יש 371 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.2 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות והרימו אגס אנג'ו, קינמון טחון, סוכר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה כף ציון של 24%. מתכונים דומים: תפוחים אפויים בפילו במילוי אגס ופקאן, תפוחים אפויים במילוי משמש ואגוז, ו תפוחים אפויים ממולאים במילוי " בקלאווה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מכסים נייר אפייה בנייר אפייה;אבטח לתבנית עם נייר דבק.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
ממיסים חמאה במחבת טפלון בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים אגס ופקאן; מטגנים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
5
מוסיפים את בורבון, סירופ, ו 1/4 כפית קינמון; מנמיכים את האש, ומבשלים 5 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
6
חותכים בערך 1/2 אינץ ' מהחלק העליון והתחתון של תפוחים, וזורקים. תפוחים הליבה שלושה רבעים של הדרך דרך מלמעלה באמצעות כף מלון. (לא לחתוך דרך תחתון.) ממלאים כל תפוח עם 1 כף תערובת אגס. מניחים בצד את תערובת האגסים שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
מלוןמלון
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
7
מניחים יריעת פילו 1 על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (מכסים את הבצק שנותר כדי שלא יתייבש); מצפים קלות בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
מניחים תפוח 1 במרכז פילו; חופפים פינות אלכסוניות על גבי התפוח.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
9
מניחים על מחבת מוכנה, ומצפים את פילו בתרסיס בישול. חזור על התהליך עם שאר התפוחים והפילו.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מערבבים 1/4 כפית קינמון וסוכר בקערה קטנה ומפזרים מעל תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
אופים בחום של 375 למשך 30 דקות או עד שהתפוחים מזהיבים. כף 1/4 כוס תערובת אגסים שנותרה סביב כל תפוח; מעל כל מנה 1/4 כוס תוספת מוקצפת.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
לשימור,לשימור,
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מקשטים בענפי נענע, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)