קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

תפוחים אפויים עם פטריות צדפות

תפוחים אפויים עם פטריות צדפות
והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם מלח ופלפל, לימון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: פטריות צדפות בגריל, מק וגבינה (עם חזיר ופטריות צדפה), ו חזיר עם פטריות צדפות.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
2
תרסיס קטן, רדוד אפייה צלחת רק גדול מספיק כדי להחזיק את התפוחים עם שמן צמחי ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון של כל תפוח. באמצעות כפית קטנה, לגרד את בשר התפוח, עוזב קליפה עבה 1/4 אינץ'. לשפשף ולהרטיב את כוסות התפוח עם לימון כדי להרתיע בראונינג. להשליך את העור מן צמרות התפוח ואת הזרעים מן הליבות דק קוצצים את בשר התפוח.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים את שמן הזית במחבת nonstick גדולה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את התפוח הקצוץ ואת פטריות הצדפה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים את התערובת על חום גבוה בינוני עד הנוזל מתאדה, על 5 דקות. מערבבים בעשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
7
מתבלים את כוסות התפוחים במלח ופלפל. כפית את תערובת הפטריות לתוך הכוסות, הרכבה אותו מעט. מניחים את התפוחים בתבנית אפייה מוכנה ושופכים את סיידר סביבם.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים בתנור במשך 45 דקות עד 1 שעה, או עד התפוחים רכים; אם הם מתחילים חום במהלך הבישול, לכסות אותם בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
9
מגישים חם.