תפוחים חבושים פריך עם צימוקים רום
תפוח וחביסה פריך עם צימוקים רום עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 642 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, מיץ לימון, תפוחים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פריך חבושים-תפוח, פירורי תפוחים חבושים עם סירופ חבושים, ו אגס זנגביל כתום חבושים פריך.
הוראות
ומבשלים צימוקים ורום בסיר קטן 3 דקות.
הסר מהחום. להצית עם גפרור; לתת להבות לשרוף, על 4 עד 5 דקות.
להעביר 2 כפות נוזל לקערה קטנה לציפוי פריך.
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה. מבשלים עד חמאה זהובה חום, על 6 דקות. מגניב.
מערבבים קמח, סוכר, אגוז מוסקט ומלח בקערה בינונית.
מוסיפים חמאה משחימה ו 2 כפות שמורות נוזל מצימוקים רום; מערבבים עד טופס גושים לחים. לעשות קדימה: צימוקים וציפוי יכול להיעשות 1 יום קדימה. לכסות כל; צמרמורת.
שלב 4 כוסות מים 3 כוסות סוכר בסיר גדול. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס.
להוסיף quinces; מבשלים עד מכרז, 15 דקות.
הסר מסירופ; מגניב. שמור סירופ לשימוש נוסף.
חותכים quinces לקוביות 1 אינץ'.
העברה לקערה גדולה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מתלה מיקום במרכז תנור מחממים עד 177°. חמאה 13x9x2 אינץ ' זכוכית אפייה.
מוסיפים תפוחים, מיץ לימון, קמח, מלח, נשאר 1/2 כוס סוכר, תערובת צימוקים רום קערה עם quinces; לזרוק להתמזג.
העברה לתבנית אפייה. קראמבל טופינג.
אופים תפוחים חבושים פריך עד זהב מבעבע, על 55 דקות. מגניב לפחות 30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קצפת רכה או גלידה.