צדפות כמון על אורז פיאסטה
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 132 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך פלפל, פלפל צ'ילי poblano, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אורז פיאסטה, אורז פיאסטה, ו אורז ליים פיאסטה (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף צדפות, להתייבש עם מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
מביאים מים לרתיחה בסיר 1 1/2 ליטר על חום גבוה; מערבבים בכורכום ובאורז. חזור לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות.
שלב 1/4 כפית מלח, כמון, פלפל אדום, ופלפל שחור.
מפזרים תערובת כמון על צדפות; לזרוק בעדינות.
חום 1/2 כף שמן זית במחבת nonstick גדולה, הטיית מחבת לתחתית המעיל.
הוסף חצי צדפות; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר צדפות מהמחבת; להתחמם. לגרד את כל שאריות במחבת עם כף עץ. חזור על הנוהל עם שאריות שמן וצדפות.
מוסיפים 1/4 כפית מלח, פלפל poblano, כוסברה, ועגבניות לאורז מבושל.
מגישים עם פלחי לימון,אם תרצה.