תרד Garlicky-נקניק גראטן
גרליקי תרד-נקניק גראטן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 411 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו לחם באגט, שיני שום, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 37 דקות. נסו Garlicky Cheesy Broccoli Gratin, שעועית אדומה Garlicky ונקניק, ו תרד Garlicky (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
להוסיף 1 1 1/2 כפיות שמן; מערבולת.
מוסיפים בצל; מטוגנים 4 דקות.
להוסיף שום; saut 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים נקניק, מלח ופלפל; לטגן 5 דקות, ערבוב להתפורר.
הסר תערובת מן פאן; ניקוז. מחבת ניגוב.
החזר תערובת נקניק למחבת. מערבבים בקמח; לטגן 30 שניות, תוך ערבוב כל הזמן.
מערבבים חלב וביצים, מערבבים היטב. להפחית חום בינוני. מערבבים תערובת חלב לתוך תערובת נקניק; מביאים לרתיחה, ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בתרד. תערובת תרד כפית לתוך זכוכית 11 x 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית מצופה ספריי בישול.
מניחים לחם במעבד מזון, ואת הדופק עד 1 כוס פירורים גסים טופס.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 1/2 כפות שמן זית למחבת, ומערבלים למעיל. מערבבים בפירורים, ומטוגנים במשך 3 דקות או עד קלוי, ערבוב לעתים קרובות.
מפזרים פירורים על תערובת תרד, העליון עם גבינה.
אופים ב 450 במשך 12 דקות או עד מבעבע.