תרד וארטישוקים במאפה עלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל תרד ארטישוק בצק עלים. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 87 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, מיונז, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תרד במאפה עלים, טארט ארטישוק תרד במאפה עלים, ו תרד ופטה בצק עלים נושך (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים תרד היטב, לחיצה בין שכבות של מגבות נייר.
מערבבים יחד תרד, לבבות ארטישוק, הבא 5 מרכיבים.
להפשיר בצק עלים בטמפרטורת החדר 30 דקות. פתח מאפה, ומניח על משטח מקומח קלות או לעטוף פלסטיק כבד חובה.
מורחים חצי תערובת תרד באופן שווה על גיליון מאפה, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
להפשיל מאפה, אופנה ג ' לירול, לחיצה על התפר; לעטוף בניילון נצמד כבד חובה. חזור על הנוהל עם הנותרים בצק ותערובת תרד. להקפיא 30 דקות; לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. (
לחמניות עשוי להיות קפוא עד 3 חודשים.)
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד חום זהוב.