מתכון תרד פטה ממולאים פוקאצ'ה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל טחון, גבינת פטה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף ממולא בתרד ופטה, תרד ופטה ממולאים עוף, ו לחם ממולא Fetan ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים בצל ושום; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
4
להוסיף חצי תרד; לבשל 1 דקה או עד wilts תרד.
מרכיבים שתצטרך
תרד
5
להוסיף תרד הנותרים; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד wilts תרד.
מרכיבים שתצטרך
תרד
6
הסר מהחום; מערבבים בפטה ו -6 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל).
מרכיבים שתצטרך
פלפל
גבינת פטה
7
מניחים בצק על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; מלבנים בצק בגודל 15 x 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
תערובת תרד מורחת לאורכו על פני מחצית הבצק, ומשאירה גבול של 1 אינץ'. מקפלים את החצי השני של הבצק מעל מילוי; הקש קצוות יחד עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תרד
מורחים
בצק
9
חותכים 5 (1 אינץ') חריצים אלכסוניים בחלק העליון של הבצק.