תרד ופטה-פוקצ'ה ממולאים
מתכון תרד פטה ממולאים פוקאצ'ה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל טחון, גבינת פטה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוף ממולא בתרד ופטה, תרד ופטה ממולאים עוף, ו לחם ממולא Fetan ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום; לטגן 1 דקה.
להוסיף חצי תרד; לבשל 1 דקה או עד wilts תרד.
להוסיף תרד הנותרים; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד wilts תרד.
הסר מהחום; מערבבים בפטה ו -6 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל).
מניחים בצק על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; מלבנים בצק בגודל 15 x 12 אינץ'.
תערובת תרד מורחת לאורכו על פני מחצית הבצק, ומשאירה גבול של 1 אינץ'. מקפלים את החצי השני של הבצק מעל מילוי; הקש קצוות יחד עם מזלג.
חותכים 5 (1 אינץ') חריצים אלכסוניים בחלק העליון של הבצק.
מערבבים חלב ומים; מברשת באופן שווה על הבצק.
אופים ב 450 במשך 15 דקות או עד הזהב.