קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

תרד ופטה פריטטה

תרד ופטה פריטטה
תרד ופטה פריטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל ירוק, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תרד ופטה פריטטה, תרד ופטה פריטטה, ו פריטטה בתנור פטן תרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את פלפל הפעמון ישירות על מבער גז stovetop מעל חום גבוה וחריכה מכל הצדדים, מסתובב עם מלקחיים, על 5 דקות. (אם אין לך תנור גז, לעשות את זה על תבנית אפייה מתחת broiler.)
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
להעביר את הפלפל לקערה בינונית, לכסות בחוזקה עם ניילון לעטוף ולתת לשבת 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בינתיים, חום 2 כפות שמן זית במחבת בינונית לא עמידה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הבצל הירוק ואת התרד ומבשלים, ערבוב, עד נבול, על 4 דקות. מערבבים 1/2 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
לטאטא את הביצים, 2 כפות פירורי לחם, 3/4 כוס מים 1/2 כפית מלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים את תערובת הביצים ואת פטה למחבת ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מפזרים עם הנותרים 2 כפות פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
9
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שהחביתה מוגדרת והחלק העליון הוא זהב, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
בעוד הפריטטה מתבשלת, לקלף את העור מן הפלפל האדום הקלוי עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
11
חותכים את הפלפל לשניים, משליכים את הזרעים וחותכים לרצועות. לזרוק עם הנותרים 2 כפות שמן זית, ומלח ופלפל לטעום בקערה. החלק את הפריטטה על צלחת הגשה וחתוך לתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מגישים עם פלפל קלוי.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
13
צילום אנטוניס אכילאוס