תרד ופטה פריטטה
תרד ופטה פריטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל ירוק, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תרד ופטה פריטטה, תרד ופטה פריטטה, ו פריטטה בתנור פטן תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
מניחים את פלפל הפעמון ישירות על מבער גז stovetop מעל חום גבוה וחריכה מכל הצדדים, מסתובב עם מלקחיים, על 5 דקות. (אם אין לך תנור גז, לעשות את זה על תבנית אפייה מתחת broiler.)
להעביר את הפלפל לקערה בינונית, לכסות בחוזקה עם ניילון לעטוף ולתת לשבת 10 דקות.
בינתיים, חום 2 כפות שמן זית במחבת בינונית לא עמידה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל הירוק ואת התרד ומבשלים, ערבוב, עד נבול, על 4 דקות. מערבבים 1/2 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם; להסיר מהחום.
לטאטא את הביצים, 2 כפות פירורי לחם, 3/4 כוס מים 1/2 כפית מלח בקערה גדולה.
מוסיפים את תערובת הביצים ואת פטה למחבת ומערבבים לשלב.
מפזרים עם הנותרים 2 כפות פירורי לחם.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שהחביתה מוגדרת והחלק העליון הוא זהב, כ -15 דקות.
בעוד הפריטטה מתבשלת, לקלף את העור מן הפלפל האדום הקלוי עם האצבעות.
חותכים את הפלפל לשניים, משליכים את הזרעים וחותכים לרצועות. לזרוק עם הנותרים 2 כפות שמן זית, ומלח ופלפל לטעום בקערה. החלק את הפריטטה על צלחת הגשה וחתוך לתוך טריזים.