קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

תרד ופטה פריטטה

תרד ופטה פריטטה
תרד ופטה פריטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל ירוק, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תרד ופטה פריטטה, תרד ופטה פריטטה, ו פריטטה בתנור פטן תרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את פלפל הפעמון ישירות על מבער גז stovetop מעל חום גבוה וחריכה מכל הצדדים, מסתובב עם מלקחיים, על 5 דקות. (אם אין לך תנור גז, לעשות את זה על תבנית אפייה מתחת broiler.)
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
להעביר את הפלפל לקערה בינונית, לכסות בחוזקה עם ניילון לעטוף ולתת לשבת 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בינתיים, חום 2 כפות שמן זית במחבת בינונית לא עמידה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הבצל הירוק ואת התרד ומבשלים, ערבוב, עד נבול, על 4 דקות. מערבבים 1/2 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
לטאטא את הביצים, 2 כפות פירורי לחם, 3/4 כוס מים 1/2 כפית מלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את תערובת הביצים ואת פטה למחבת ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מפזרים עם הנותרים 2 כפות פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
9
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שהחביתה מוגדרת והחלק העליון הוא זהב, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
בעוד הפריטטה מתבשלת, לקלף את העור מן הפלפל האדום הקלוי עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
11
חותכים את הפלפל לשניים, משליכים את הזרעים וחותכים לרצועות. לזרוק עם הנותרים 2 כפות שמן זית, ומלח ופלפל לטעום בקערה. החלק את הפריטטה על צלחת הגשה וחתוך לתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מגישים עם פלפל קלוי.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
13
צילום אנטוניס אכילאוס