תרד חם חזיר פסטה אפוי מזויף עם ראש פריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1287 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם תרד, גלגל העין זה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגיות שוקולד שיבולת שועל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו Scuderi הילדים ' מהר, זיטי אפוי מזויף, פסטה אפויה פריכה עם פטריות, נקניק, ורוטב פרמזן, ו פסטה קלויה עם אטריות תפוז וסלק עם אגוזי מלך ודבש וקייל אפוי פריך (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מניחים סיר גדול של מים על חום גבוה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיף את הפסטה, מים מלוחים ומבשלים אל דנטה, עם ביס.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרח
4
בעוד המים מגיעים לרתיחה עבור הפסטה, לחמם מחבת בינונית, עמוקה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
הוסף 1 כף EVOO, 1 סיבוב של המחבת, ואת החמאה. כאשר חמאה נמסה לתוך השמן, מוסיפים בצל ושום ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 2 דקות ואז אבק את הבצל עם קמח ולהמשיך לבשל במשך 1 דקה. לאט לאט להקציף בחלב. בעדינות להביא חלב לבועה, לאפשר את החלב לעבות קצת, ולאחר מכן מערבבים את הקפוקולה, תרד ו 1/2 כוס פרמזן מגוררת. רוטב העונה עם אגוז מוסקט וקיין ולהסיר מהחום. תטעם ותוסיף קצת מלח, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
Parmigiano Reggiano
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 כוס בצל קצוץ
פירורי בשר צמחוני קפואים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
טורטיות קמח טריות, להגשה
סוכריות מצילות חיים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
יוקון
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מערבבים את הפסטה המבושלת ואת המוצרלה הקוביות עם הרוטב, מערבבים למעיל לחלוטין על ידי התהפכות שוב ושוב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
7
מעבירים פסטה לבושה לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
כדי להפוך את פירורי הלחם לציפוי, לשלב את פירורי הלחם, 2 כפות של EVOO ואת שאר 1/2 כוס Parmigiano.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
Parmigiano Reggiano
יוקון
9
מפזרים את תערובת פירורי הלחם מעל כדי לכסות את הפסטה מקצה לקצה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מתכון לפיצוצ'רי
10
מעבירים את תבנית האפייה תחת המטגן ואת המטגן עד חום זהוב ופריך.