תרד חם חזיר פסטה אפוי מזויף עם ראש פריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1287 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם תרד, גלגל העין זה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגיות שוקולד שיבולת שועל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו Scuderi הילדים ' מהר, זיטי אפוי מזויף, פסטה אפויה פריכה עם פטריות, נקניק, ורוטב פרמזן, ו פסטה קלויה עם אטריות תפוז וסלק עם אגוזי מלך ודבש וקייל אפוי פריך (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מניחים סיר גדול של מים על חום גבוה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את הפסטה, מים מלוחים ומבשלים אל דנטה, עם ביס.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
בעוד המים מגיעים לרתיחה עבור הפסטה, לחמם מחבת בינונית, עמוקה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף 1 כף EVOO, 1 סיבוב של המחבת, ואת החמאה. כאשר חמאה נמסה לתוך השמן, מוסיפים בצל ושום ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 2 דקות ואז אבק את הבצל עם קמח ולהמשיך לבשל במשך 1 דקה. לאט לאט להקציף בחלב. בעדינות להביא חלב לבועה, לאפשר את החלב לעבות קצת, ולאחר מכן מערבבים את הקפוקולה, תרד ו 1/2 כוס פרמזן מגוררת. רוטב העונה עם אגוז מוסקט וקיין ולהסיר מהחום. תטעם ותוסיף קצת מלח, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Parmigiano Reggiano
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
יוקון
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מערבבים את הפסטה המבושלת ואת המוצרלה הקוביות עם הרוטב, מערבבים למעיל לחלוטין על ידי התהפכות שוב ושוב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מעבירים פסטה לבושה לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
8
כדי להפוך את פירורי הלחם לציפוי, לשלב את פירורי הלחם, 2 כפות של EVOO ואת שאר 1/2 כוס Parmigiano.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
Parmigiano Reggiano
יוקון
9
מפזרים את תערובת פירורי הלחם מעל כדי לכסות את הפסטה מקצה לקצה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מתכון לפיצוצ'רי
10
מעבירים את תבנית האפייה תחת המטגן ואת המטגן עד חום זהוב ופריך.