תרד טרי ופריטטה תפוחי אדמה חדשה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית צמחונית? תרד טרי ופריטטה תפוחי אדמה חדשה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם חמאה, גבינה שוויצרית, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה, בשר חזיר & פריטטה תרד, מיני פריטטה אפויה עם עגבניות מוקפצות גרליקי ותרד, בזיליקום טרי ופטה, ו תפוחי אדמה-פלפל-פריטטה תרד.
הוראות
מקציפים ביצים, חלב, אזובית ו 1/4 כפית מלח עם מזלג או חוט להקציף עד מעורב היטב; להפריש. ממיסים חמאה במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני. מכסים ומבשלים תפוחי אדמה ו 1/4 כפית מלח בחמאה כ 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה רכים.
מערבבים בתרד, עגבניות ובצל. לבשל, ערבוב מדי פעם, רק עד תרד נבול; להפחית את החום לנמוך.
בזהירות לשפוך תערובת ביצה על תערובת תפוחי אדמה. מכסים ומבשלים על 6 דקות או רק עד העליון מוגדר.
מפזרים גבינה. מכסים ומבשלים על 1 דקה או עד גבינה מותכת.