תרד מוקרם
תרד גראטן דורש על 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 371 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Foodnetwork יש 495 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מעולה. נסו תרד מוקרם, תרד מוקרם, ו Gratin Semolinan ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. ממיסים את החמאה במחבת סאוט כבדה עם תחתית על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף, על 15 דקות.
מוסיפים את הקמח ואת אגוז מוסקט ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות נוספות.
מוסיפים את השמנת והחלב ומבשלים עד מעובה. לסחוט כמה שיותר נוזל מהתרד ולהוסיף את התרד לרוטב.
מוסיפים 1/2 כוס גבינת הפרמזן ומערבבים היטב. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
להעביר את התרד לתבנית אפייה ומפזרים את 1/2 כוס פרמזן הנותרים ואת Gruyere על גבי.
אופים במשך 20 דקות עד חם תוסס.
הערה: מתכון זה עודכן ועשוי להיות שונה ממה ששודר או פורסם במקור.