תרד מוקרם
גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה טוב. מתכונים דומים: תרד בריא מוקרם: פחות שמנת, יותר תרד, בדיוק כמו טוב, תרד מוקרם, ו תרד מוקרם.
הוראות
מבשלים תרד ב 2 קבוצות ב 1 אינץ ' של מים מלוחים רותחים בסיר 8 ליטר, תוך ערבוב כל הזמן, עד נבול, 1 עד 2 דקות.
מסננים במסננת ולשטוף תחת מים זורמים קרים עד מגניב. לסחוט חופנים קטנים של תרד כדי להסיר לחות רבה ככל האפשר, ולאחר מכן קוצצים גס.
מחממים חלב ושמנת בסיר קטן על חום מתון, ערבוב, עד חם. בינתיים, לבשל בצל בחמאה בסיר כבד 3 ליטר על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 4 דקות.
לטאטא בקמח לבשל רביכה, לטאטא, 3 דקות.
להוסיף תערובת חלב חם בזרם מהיר, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים, ומבשלים, לטאטא, עד מעובה, 3 עד 4 דקות. מערבבים אגוז מוסקט, תרד, מלח ופלפל לטעום ולבשל, ערבוב, עד מחומם דרך.
תרד מוקרם יכול להתבצע 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. לחמם על חום נמוך בינוני עד חם.