תרד, נקניק וגבינה אופים
תרד, נקניק ואופה גבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 395 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, נקניק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. . מתכונים דומים: תרד לאפות עם נקניק, תרד-נקניק ביצה לאפות, ו מאפה תרד נקניק.
הוראות
נקניק חום במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מסננים שומן ממחבת ומערבבים ברוטב עגבניות. שים את התערובת בצד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה, לשלב את התרד, גבינת קוטג', גבינת פרמזן וביצה.
מערבבים היטב וממרחים תערובת בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ'. תערובת נקניק כפית על תערובת תרד מלמעלה עם גבינת מוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות.