המתכון תרד עגבניות ובוריטו שעועית מוכן בתוך כ 35 דקות והוא בהחלט נהדר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 547 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. אם יש לכם שום, מלח, אבקת צ'ילי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב שמנת חמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים שמנת חמוצה כמו קינוח. מתכון זה מכלמתכונים יש 13 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 97%. הציון הזה מרהיב. נסו בוריטו הודי עם תרד, חומוס ועגבנייה, בוריטו בטטה ותרד, ו בוריטו ארוחת בוקר עם תרד ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
קולים בצל ושום למשך 5 דקות. מערבבים אבקת צ ' ילי וכמון, ומבשלים 1 דקה. מערבבים מים, עגבנייה, שעועית כליה ומלח. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
שעועית
שום
עגבנייה
כמון
בצל
מים
מלח
3
מערבבים תרד ומבשלים 5 דקות נוספות. כף 1/4 מתערובת השעועית לאמצע טורטיה חמה. עוטפים ומקשטים באבוקדו, שמנת חמוצה וסלסה.