תרד, צימוקים, אגוז אורן, ובשר חזיר ממולא שום
תרד, צימוקים, אגוז אורן, בשר חזיר ממולא שום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 221 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תרד, מים, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 81%. נסו תאנה, צנוברים ופטה ממולאים בשר חזיר ירך, בשר חזיר Spiedino עם אגוז אורן, שום, דומדמניות Soffritto, ו בשר חזיר ברן עם בצל, צימוקים, שום Compote (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים צימוקים קצוצים, צנוברים, שום, תרד, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
פרוש צלי, וקצץ שומן מבשר חזיר. פרוסת חזיר לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני. פתח את החצאים, הנחת חזיר שטוח. חותכים כל חצי לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני, ולפתוח שטוח.
מניחים עטיפת פלסטיק על חזיר, ולשטח לעובי אפילו באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מורחים תערובת תרד למטה מרכז חזיר ל בתוך 1/2 אינץ ' של צדדים.
מגלגלים חזיר, אופנת ג ' לי רול, החל מהצד הארוך.
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מניחים בייקון על חזיר. מאובטח במרווחים של 2 אינץ ' עם מחרוזת כבדה.
מניחים חזיר על מתלה מצופה בתרסיס בישול.
יוצקים 2 כוסות מים למחבת צלייה רדודה; מתלה מקום במחבת. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של בשר חזיר.
אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד מדחום רושם 160 (מעט ורוד).
מניחים חזיר על מגש; מכסים ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
חותכים ל 8 פרוסות; לשרת חם.
הערה: כל מנה מספקת 91 מיקרוגרם של חומצה פולית.