Ragout טורקיה בלגי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חתיכות גזר, מלח, כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: נקניק הודו בסיר אחד & Ragout שעועית, דלעת ספגטי עם רגאוט נקניק הודו, ו Slow-Cooker Turkey-Butternut סקווש רגאוט.
הוראות
1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
הסר את העור מטורקיה; לחתוך בשר מעצמות. להיפטר עור ועצמות; לחתוך בשר לחתיכות 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
בשר
3
מפזרים טורקיה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
טורקיה כולה
מלח
4
מחממים שמן בתנור הולנדי קטן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
5
הוסף טורקיה; לבשל במשך 6 דקות או עד השחמה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
6
הסר טורקיה ומיצים מחבת. להפחית את החום בינוני; להמיס חמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים כרישה וגזר; מכסים ומבשלים 12 דקות או עד שכרישה מתחילה להשחים, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גזר
כרישה
8
להחזיר הודו ומיצים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מפזרים קמח על תערובת טורקיה; מערבבים היטב את המעיל.