תרנגול הודו מזוגג רימון עם אורז בר מלית
חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-25 דקות. אם יש לך ערמונים קלויים, דבש, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תרנגול הודו מזוגג רימון עם אורז בר מלית, הודו מזוגג מייפל עם אורז בר מלית, ו מייפל-בייקון מזוגג טורקיה עם אורז בר & מלית לחם תירס &.
הוראות
שלב את אורז בר, 3 כוסות מים 1 כפית מלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב פעם אחת. מנמיכים את החום לנמוך, מכסים ומבשלים עד שהאורז סופג את כל הנוזל, 45 עד 55 דקות.
בינתיים, מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מורחים את הערמונים על תבנית אפייה וטוסט בתנור כדי להסיר חלק מהלחות שלהם, כ -10 דקות.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, הקורנית, המלוחה והפטרוזיליה ומבשלים עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות. מערבבים את האורז מבושל ואת ערמונים קלויים ועונה עם מלח ופלפל.
הסר את הצוואר, giblets וכל שומן עודף מן טורקיה; להשליך. יש לשטוף את ההודו במים קרים להתייבש עם מגבות נייר. מתבלים את החלל במלח וממלאים באופן רופף את מילוי האורז, ומשאירים מקום לאורז להתרחב במהלך הבישול.
לשים את פרוסות pancetta על פתיחת חלל מאובטח עם קיסמים או שיפודים כדי לצרף את המילוי. מסבך את הרגליים והכנפיים עם חוט מטבח.
לשפשף את החלק החיצוני של טורקיה עם מלח ופלפל ומניחים על מתלה במחבת צלייה. צלוי עד העור הוא חום זהוב מדחום מוכנס לתוך השד רושם 165 מעלות f עד 170 מעלות f, 2 שעות 30 דקות עד 3 שעות.
להעביר את ההודו למגש ולתת לנוח 30 דקות. בינתיים, יוצקים את הטפטוף מהמחבת הקלייה למחבת; מוסיפים את מיץ הרימון ודבש. מביאים לרתיחה על אש נמוכה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד סירופי מעט מופחת בחצי, כ 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
צחצח את תרנגול ההודו עם זיגוג.
מקשטים את המגש עם רוזמרין, אם תרצה, ומגישים עם זיגוג יותר.
פעיל: 1 hr 10 דקות L סך הכל: 4 hr 25 דקות L משמש: 12 עד 14