תרנגול הודו צלוי בתנור עם חמאה מרווה
חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. , שהוא מוצק. נסו הודו קלוי שפשף עם חלפיניו קלוי, מרווה טרייה וחמאה כתומה, קלוי טורקיה W / מרווה חמאה, ו מייפל-הודו צלוי עם חמאה מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F ולהסיר את המתלה העליון של התנור.
יש לשטוף את הציפור ביסודיות בפנים ובחוץ עם מים קרים, להתייבש עם מגבות נייר.
מפזרים את החלל ואת העור בנדיבות עם מלח ופלפל. ממלאים את החלל במילוי, ואם נדרש, מסבך את הרגליים. מכסים את טורקיה בשמן זית ומתבלים היטב במלח ופלפל. לדחוף את חמאת מרווה מתחת לעור של טורקיה, להיזהר לא לנקב את העור.
שים את ההודו על מתלה במחבת צלייה גדולה, לתוך התנור. המשך לבשל עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק הבשרני של הירך רושמת 170 מעלות F. מיצי הירך יפעל ברור כאשר דקרו עם סכין, על 3 שעות בסך הכל (15 דקות לכל קילו). אם הרגליים או השד חום מהר מדי במהלך צלייה, לכסות אותם בנייר כסף.
ממיסים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, במשך כ 10 דקות, או עד רך וקרמל.
הוסף מרווה לגרד לתוך קערה גדולה ערבוב.
מוסיף את חתיכות לחם תירס, מתבלים היטב עם מלח ופלפל, ולתת לו לזרוק טוב עד שהוא משולב היטב. בקערה נפרדת, מקציפים יחד את הביצה, הקרם והמלאי, ושופכים את זה על לחם התירס. מערבבים את המילוי יחד ודוחפים את חלל תרנגול ההודו. אתה יכול גם כפית אותו לתבנית אפייה בחמאה ולשים אותו בתנור יחד עם טורקיה.
אופים עד חם וקשוח על גבי, כ -30 דקות.