קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות29
מגזין

תרנגול הודו צלוי בתנור עם חמאה מרווה

תרנגול הודו צלוי בתנור עם חמאה מרווה
חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. , שהוא מוצק. נסו הודו קלוי שפשף עם חלפיניו קלוי, מרווה טרייה וחמאה כתומה, קלוי טורקיה W / מרווה חמאה, ו מייפל-הודו צלוי עם חמאה מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F ולהסיר את המתלה העליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
3
יש לשטוף את הציפור ביסודיות בפנים ובחוץ עם מים קרים, להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מפזרים את החלל ואת העור בנדיבות עם מלח ופלפל. ממלאים את החלל במילוי, ואם נדרש, מסבך את הרגליים. מכסים את טורקיה בשמן זית ומתבלים היטב במלח ופלפל. לדחוף את חמאת מרווה מתחת לעור של טורקיה, להיזהר לא לנקב את העור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
שים את ההודו על מתלה במחבת צלייה גדולה, לתוך התנור. המשך לבשל עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק הבשרני של הירך רושמת 170 מעלות F. מיצי הירך יפעל ברור כאשר דקרו עם סכין, על 3 שעות בסך הכל (15 דקות לכל קילו). אם הרגליים או השד חום מהר מדי במהלך צלייה, לכסות אותם בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
לשלב את כל החומרים.
7
ממיסים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, במשך כ 10 דקות, או עד רך וקרמל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
הוסף מרווה לגרד לתוך קערה גדולה ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
10
מוסיף את חתיכות לחם תירס, מתבלים היטב עם מלח ופלפל, ולתת לו לזרוק טוב עד שהוא משולב היטב. בקערה נפרדת, מקציפים יחד את הביצה, הקרם והמלאי, ושופכים את זה על לחם התירס. מערבבים את המילוי יחד ודוחפים את חלל תרנגול ההודו. אתה יכול גם כפית אותו לתבנית אפייה בחמאה ולשים אותו בתנור יחד עם טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
11
אופים עד חם וקשוח על גבי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף