תרנגול הודו ראובן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה ראובן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 781 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ציר עוף, עלה דפנה, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו תרנגול הודו ראובן, תרנגול הודו ראובן, ו תרנגול הודו ראובן (מתכונים דומים).
הוראות
עבור קראוט: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מוסיפים את המניה, מיץ, תבלין כבישה, פלפל שחור, עלה דפנה, כרוב ובייקון למחבת, מכסים ומבשלים עד הכרוב מתרכך, about45 דקות. לאחר רך, להסיר מהחום ולאפשר להתקרר. ואז להפריד את הכרוב ולשמור את המניה. לאחר הכרוב מבושל, לחתוך את המטבעות דק מאוד לכסות עםחומץ יין אורז. עונה ולסיים עם כמות קטנה של מיץ לימון.
מערבבים את הקטשופ, מיונז, רליש, בלסמי, מלח, זרעי סלרי ופלפל לבן בקערה.
להרכיב: לשים קצת חמאה על הגריל.
מניחים את הלחם על הגריל החמאה עד חום זהוב.
מניחים 1 פרוסת גבינה על כל פרוסת לחם.
מערבבים 2 כפות של ההלבשה עם 1/4 כוס קראוט לכל כריך, מניחים על הגריל וחמים לאורך כל.
מניחים את קראוט ו 4 אונקיות טורקיה על 4 פרוסות לחם. למעלה עם הלחם הנותר.