תרנגולות טריאקי עם בוק צ'וי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תרנגולות טריאקי עם בוק צ'וי. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 221 גר' של חלבון, 180 גרם של שומן, וסך הכל 2663 קלוריות. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך בוק צ'וי, רוטב סויה, ג' ינג'ר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היפני. נסו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו עוף טריאקי עם בוק צ'וי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. מתבלים את התרנגולות במלח ופלפל ומניחים את העור למעלה במחבת צלייה. צלי עד שהעור מעט פריך, כ -25 דקות.
בינתיים, לשלב את רוטב הסויה, רוטב הויסין, חומץ, ג ' ינג 'ר, 1 פלפל צ' ילה ו 1/4 כוס מים בסיר.
חותכים מחצית הבצל הירוק לחתיכות גדולות, וגלידת חצי מיץ של האשכולית; להוסיף לסיר. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד סמיך וסירופ, כ -20 דקות.
מברישים את התרנגולות עם כמה כפות של הרוטב ולהמשיך צלייה עד הזהב, על 8 דקות יותר.
מקלפים ומקטעים את האשכוליות הנותרות ומניחים בקערה. חותכים דק את הבצל הירוק הנותרים ומבשלים את שאר הפלפל בצ 'ילה; מוסיפים לקערה יחד עם הבוק צ' וי, שמן שומשום, ומלח ופלפל לפי הטעם.
שים חצי תרנגולת על כל צלחת. מערבבים כל טפטוף מחבת לתוך הרוטב הנותר טפטוף מעל.
מגישים עם סלט בוק צ ' וי ומקשטים עם זרעי שומשום.