תרנגולות קורניש מושרות Achiote ממולא צ'וריסו וחרדל ירוק נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו דל פחמימות, ומספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 84 גרם חלבון 120 גרם של שומן, וסך הכל 1562 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 13 שעות ו-20 דקות. אם יש לך צ'וריסו, כמון, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה טוב. מתכונים דומים: תרנגולות קורניש קלויות עם צ'וריסו תירס מלית, תרנגולות קורניש במרינדה Rotisserie, ו תרנגולות משחק קורניש במרינדה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים במעבד מזון את הדבק achiote, שמן זית, כמון, כוסברה, אורגנו, ו 1 כף שום. הקפד פירה כל החומרים האלה עד שהוא הופך משחה. לשפשף את המרינדה בתוך חללי תרנגולת קורניש, מתחת לעור, כמו גם בחוץ. אפשר לתרנגולות להשרות לילה, בקירור.
מרכיבים שתצטרך
הדבק Annatto
תרנגולות קורניש
כוסברה.
שמן זית
לשפשף תיבול יבש
אורגנו
שום
כמון
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
למחרת, לחמם מחבת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את צ ' וריסו ומבשלים עד פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו
5
מוסיפים את הבצל הנותרים 4 כפות שום ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
6
מוסיף את ירקות חרדל ו deglaze עם ציר עוף. מבשלים עד הירוקים נבלו, כ 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה, זיתים ירוקים, ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. לאחר המילוי התקרר, להפיץ אותו באופן שווה לתרנגולות ולמקם אותם על סדין עם מתלה.