תרנגולות קורניש ממולאות בקוסקוס עם אוקראן ועגבניות נמשכות כשעה ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1661 קלוריות , 77 גרם חלבון ו -80 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 55% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ ביין אדום, בצל, קוסקוס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 77% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ארוחת ערב של יום ראשון: תרנגולות קורניש פרפרות עם קוסקוס שקדים , תרנגולות קורניש ממולאות ותרנגולות קורניש ממולאות .
הוראות
1
מחממים תנור ל-375 מעלות F. מביאים 2 כוסות מהציר לרתיחה בסיר קטן ומוסיפים את המשמשים.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
1 בצל צהוב קטן, פינלי קצוץ
2
מחממים את השמן בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, פינלי קצוץ
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את הפלפל האנגלי והקינמון ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
5
מוסיפים את הקוסקוס והציר עם המשמשים, מכסים את התבנית ומניחים ל-5 דקות. מורחים במזלג ומוסיפים 1 כף מהחמאה, השקדים והדבש ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
( 23)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מתבלים את חללי התרנגולות במלח ופלפל וממלאים במלית הקוסקוס. חופפים את העוף, ואז משפשפים כל אחד בחמאה שנותרה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מתבלים תרנגולות מכל הצדדים בתבנית מוקפצת בתנור ומכניסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
אפונת שלג, מופשרת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
צולים 35-40 דקות.
8
מעבירים את התרנגולות לצלחת.
9
מוציאים חלק מהשומן מתבנית הצלייה ומניחים על המבער על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
10
מוסיפים את 1 כוס הציר הנותרת ומבשלים, מגרדים את תחתית המחבת עד לצמצום ל-1/2 כוס. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מחממים תנור ל-375 מעלות F. מביאים 2 כוסות מהציר לרתיחה בסיר קטן ומוסיפים את המשמשים.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
מחממים את השמן בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
14
מוסיפים את הפלפל האנגלי והקינמון ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
15
מוסיפים את הקוסקוס והציר עם המשמשים, מכסים את התבנית ומניחים ל-5 דקות. מורחים במזלג ומוסיפים כף חמאה, השקדים והדבש ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
( 23)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
16
מתבלים את חללי התרנגולות במלח ופלפל וממלאים במלית הקוסקוס. מסבכים את התרנגולות, ואז משפשפים כל אחת בשארית החמאה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מתבלים תרנגולות מכל הצדדים בתבנית מוקפצת בתנור ומכניסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
17
צולים 35 עד 40 דקות.
18
מעבירים את התרנגולות לצלחת.
19
מוציאים חלק מהשומן מתבנית הצלייה ומניחים על המבער על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
20
מוסיפים את כוס הציר הנותרת ומבשלים, מגרדים את תחתית המחבת עד לצמצום ל-1/2 כוס. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
21
מחממים שמן במחבת לטיגון. חורצים במיה בקמח תירס ומטגנים עד להזהבה. לזרוק מיד עם שאר החומרים.