קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות2
ציון בריאות48
מגזין

תרנגולת קורנית Spatchcocked עם סלט עלי תינוק קרוטונים שאור

תרנגולת קורנית Spatchcocked עם סלט עלי תינוק קרוטונים שאור
תרנגולת קורנית Spatchcocked עם סלט עלי תינוק קרוטונים שאור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 926 קלוריות. גשו לסופר וקנו תרנגולת קורנית, שמן זית רגיל, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: סלט קיסר עלה אדום עם קרוטונים פרמזן בגריל, סלט קיסר עם קרוטונים שאור, ו סלט קיסר w / קרוטונים שאור תוצרת בית.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F ולהשאיר את פרוסות הלחם על מתלה החוט להתייבש קצת.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
2
כדי spatchcock את התרנגולת קורניש, לקבל כמה מספריים חזקים, חדים (או מזמרה עוף) לחתוך משני הצדדים של עמוד השדרה, להוציא את עמוד השדרה, ולאחר מכן לחץ על השד כדי לפתוח אותו שטוח.
מרכיבים שתצטרך
תרנגולות קורנישתרנגולות קורניש
עופותעופות
ציוד שתשתמש בו
מזמרה עוףמזמרה עוף
מספריים מטבחמספריים מטבח
3
חותכים את תרנגולת קורניש לשניים. שים את זה לתוך מחבת קלייה קטנה; אתה יכול לזרוק את עמוד השדרה לתת טעם נוסף עבור ההלבשה מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
תרנגולות קורנישתרנגולות קורניש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
טפטף את התרנגולת עם 1 כף שמן הזית, מפזרים פפריקה ורידים טימין, ולזרוק את שיני השום unpeeled. צלוי עד תרנגולת קורניש הוא אדמדם-זהב על גבי, מבושל דרך, על 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
טימין טריטימין טרי
תרנגולות קורנישתרנגולות קורניש
שמן זיתשמן זית
פפריקהפפריקה
5
בינתיים, לשים את צימוקים הזהב לתוך סיר קטן עם ורמוט או יין לבן. להביא לבועה על אש נמוכה על התנור העליון.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
יין לבןיין לבן
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
הסר את המחבת מהחום, ולהשאיר בערך 10 דקות או, טוב יותר, להשאיר אותו להתקרר בעוד תרנגולת קורניש הוא צלייה.
מרכיבים שתצטרך
תרנגולות קורנישתרנגולות קורניש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
טוסט צנוברים במחבת חמה ויבשה על אש נמוכה עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
הסר את צנוברים מהמחבת לקערה קטנה. חותכים את הקרום מהלחם וחותכים לקרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
קרוטוניםקרוטונים
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
9
מחממים את הכף הנותרת של שמן זית במחבת ומטגנים את הקרוטונים עד לזהב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
הסר לצלחת.
11
ברגע שהציפור מבושלת, להוציא את המחבת מהתנור ולתת לעמוד במשך 5 עד 10 דקות. השליכו את גבעות הקורנית ועמוד השדרה. מסדרים את עלי הסלט על כמה צלחות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
12
לטאטא יחד את חרדל דיז ' ון, מלח, חומץ, ו 3 כפות של קנולה לחוץ קר או שמן זית אקסטרה בתולה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
חומץחומץ
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
13
הסר את תרנגולת קורניש שיני שום ללוח, להוסיף את המיצים מן המחבת צלייה אל ההלבשה, לטאטא שוב. אם אתה רוצה לקבל את כל טיפת טעם מחבת החוצה, להוסיף קצת מים חמים מקומקום מבושל לאחרונה מערבולת זה סביב המחבת
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
תרנגולות קורנישתרנגולות קורניש
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מקציףמקציף
14
מוסיפים את הנוזל הזה לרוטב, ואז מקציפים בצימוקים זהובים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
15
הגדר כל מחצית של תרנגולת קורניש על גבי הסלט על הצלחות ולהוסיף 2 שיני שום (בתנאי שהם לא נראים שרפו מדי, אם כי חרוך וקרמלי הוא טוב). תן את הרוטב להקציף הסופי ושופכים אותו על התרנגולת והסלט.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
תרנגולות קורנישתרנגולות קורניש
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
16
מפזרים צנוברים קלויים, קרוטונים, וכמה גבעולים טריים של קורנית.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
קרוטוניםקרוטונים
טימיןטימין