תרנגולת קורנית Spatchcocked עם סלט עלי תינוק קרוטונים שאור
תרנגולת קורנית Spatchcocked עם סלט עלי תינוק קרוטונים שאור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 926 קלוריות. גשו לסופר וקנו תרנגולת קורנית, שמן זית רגיל, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: סלט קיסר עלה אדום עם קרוטונים פרמזן בגריל, סלט קיסר עם קרוטונים שאור, ו סלט קיסר w / קרוטונים שאור תוצרת בית.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F ולהשאיר את פרוסות הלחם על מתלה החוט להתייבש קצת.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
2
כדי spatchcock את התרנגולת קורניש, לקבל כמה מספריים חזקים, חדים (או מזמרה עוף) לחתוך משני הצדדים של עמוד השדרה, להוציא את עמוד השדרה, ולאחר מכן לחץ על השד כדי לפתוח אותו שטוח.
מרכיבים שתצטרך
תרנגולות קורניש
עופות
ציוד שתשתמש בו
מזמרה עוף
מספריים מטבח
3
חותכים את תרנגולת קורניש לשניים. שים את זה לתוך מחבת קלייה קטנה; אתה יכול לזרוק את עמוד השדרה לתת טעם נוסף עבור ההלבשה מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
תרנגולות קורניש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
4
טפטף את התרנגולת עם 1 כף שמן הזית, מפזרים פפריקה ורידים טימין, ולזרוק את שיני השום unpeeled. צלוי עד תרנגולת קורניש הוא אדמדם-זהב על גבי, מבושל דרך, על 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
טימין טרי
תרנגולות קורניש
שמן זית
פפריקה
5
בינתיים, לשים את צימוקים הזהב לתוך סיר קטן עם ורמוט או יין לבן. להביא לבועה על אש נמוכה על התנור העליון.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים
יין לבן
ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כיריים
מחבת רוטב
6
הסר את המחבת מהחום, ולהשאיר בערך 10 דקות או, טוב יותר, להשאיר אותו להתקרר בעוד תרנגולת קורניש הוא צלייה.
מרכיבים שתצטרך
תרנגולות קורניש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
טוסט צנוברים במחבת חמה ויבשה על אש נמוכה עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
צנוברים
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
הסר את צנוברים מהמחבת לקערה קטנה. חותכים את הקרום מהלחם וחותכים לקרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
צנוברים
קרוטונים
לחם
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
9
מחממים את הכף הנותרת של שמן זית במחבת ומטגנים את הקרוטונים עד לזהב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קרוטונים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
הסר לצלחת.
11
ברגע שהציפור מבושלת, להוציא את המחבת מהתנור ולתת לעמוד במשך 5 עד 10 דקות. השליכו את גבעות הקורנית ועמוד השדרה. מסדרים את עלי הסלט על כמה צלחות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
12
לטאטא יחד את חרדל דיז ' ון, מלח, חומץ, ו 3 כפות של קנולה לחוץ קר או שמן זית אקסטרה בתולה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
חרדל דיז ' ון
חומץ
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
13
הסר את תרנגולת קורניש שיני שום ללוח, להוסיף את המיצים מן המחבת צלייה אל ההלבשה, לטאטא שוב. אם אתה רוצה לקבל את כל טיפת טעם מחבת החוצה, להוסיף קצת מים חמים מקומקום מבושל לאחרונה מערבולת זה סביב המחבת
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
תרנגולות קורניש
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
מקציף
14
מוסיפים את הנוזל הזה לרוטב, ואז מקציפים בצימוקים זהובים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
15
הגדר כל מחצית של תרנגולת קורניש על גבי הסלט על הצלחות ולהוסיף 2 שיני שום (בתנאי שהם לא נראים שרפו מדי, אם כי חרוך וקרמלי הוא טוב). תן את הרוטב להקציף הסופי ושופכים אותו על התרנגולת והסלט.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
תרנגולות קורניש
ציוד שתשתמש בו
מקציף
16
מפזרים צנוברים קלויים, קרוטונים, וכמה גבעולים טריים של קורנית.