הקפצה היא שיטת בישול בסיסית ומהירה המבוססת על חום גבוה והרבה תנועה. כדי להקפיץ, שמים מעט שמן במחבת לוהטת ומוסיפים את החומרים - אך לא יותר מדי, אחרת לא יהיה מקום להקפיץ. הקפצה מאפשרת לאוכל להתבשל עד שהוא רך ושחום באופן מושלם, מה שמספק יותר עומק וטעם למנה.
לאחר שהכנתם את כל המרכיבים מראש, הסוד הוא מחבת לוהטת, מרכיבים חתוכים לחתיכות קטנות ותנועות מהירות של פרק כף היד. עם העצות והמתכונים הקלים שכאן, תוכלו להכין ארוחות נהדרות תוך זמן קצר.