צירים, מרקים ותבשילים הם רק חלק מהדברים שניתן להכין כאשר שולטים באמנות הבישול האיטי, אחת מטכניקות הבישול הבסיסיות (והטעימות ביותר) במטבח. בין אם על הכיריים או בתנור, תנו לאוכל שלכם הזדמנות להתבשל הרבה זמן ולהעצים את הטעמים. אז איך זה עובד?
בישול איטי מביא את הנוזלים למצב שממש לפני הרתיחה. כאשר הסיר מתחיל לרתוח, מנמיכים את האש כדי לשמור על בעבוע עדין. זוהי טכניקת בישול שיכולה להוות את ההבדל בין אורז רך לאורז שרוף ובין בשר רך לבשר קשה.
בדרך כלל משתמשים בבישול איטי לדברים כמו אורז בר, ירקות שורש ובשרים. הכנת ציר עשיר כמו שצריך דורשת גם היא את הזמן והסבלנות הנדרשים לבישול איטי. יש לכם זמן פנוי? בואו נכין משהו טעים ממש.