Churrasco עם Pebre (בשר בקר בגריל עם רוטב כוסברה צ'יליאני)
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? Churrasco עם Pebre (בשר בקר בגריל עם רוטב כוסברה צ'יליאני) יכול להיות מתכון עצום לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, פלפל, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: בשר בקר בגריל עם רוטב Pebre, סלסה צ'יליאנית-כוסברה, ו סלסה צ'יליאנית (Pebre).
הוראות
מניחים מחבת גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני עד חם.
מוסיפים בצל פרוס וסוכר; מכסים ומבשלים 10 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות. תתחמם.
חותכים פילה לאורכו עם הדגן לתוך 6 אפילו סטייקים.
מניחים 1 סטייק בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; שטוח לעובי אפילו באמצעות פטיש בשר או מערוך. חזור על הליך עם סטייקים שנותרו.
משלבים מלח ו-4 המרכיבים הבאים (מלח דרך כמון). לשפשף תערובת מלח על שני הצדדים של סטייקים.
מניחים סטייקים על מחבת מטאטא מצופה בספריי בישול. לצלות 2 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness. למעלה כל סטייק עם תערובת בצל; טפטוף כל אחד עם 1 כף Pebre.