מתכונים דומים: כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו, צמה דנית, ו נשיפה דנית.
הוראות
1
מקציפים חלבונים בקערה ערבוב עד נוקשה מאוד. בקערה גדולה נוספת, מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, חלמונים ביצה, 4 כפות חמאה מומסת, חלב חמאה, סוכר ומלח, ומכים עד חלקה מאוד. בזהירות לקפל בחלבון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חלב-חמאה
חלבונים
חלמון ביצה
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
מחממים את מחבת ה-ableskiver ומכניסים ידית קטנה של חמאה לכל כוס מחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
יוצקים הבלילה לתוך כל כוס. כאשר כל כדור הופך מוצק בקצוות, להפוך במהירות עם מחט סריגה או מזלג. ממשיכים לסובב את האלבלסקי בעודם מבשלים. (אופציונלי: להוסיף כמה חתיכות של תפוח באמצע כל ableskive לפני הפיכת אותם אם אתה רוצה ללכת באמת בית ספר ישן).
מרכיבים שתצטרך
תפוח
4
מגישים עם ריבה ומפזרים קצת סוכר הדובדבן על גבי כל ableskive.