אגוזי לוז ופאי שוקולד עם קצפת וניל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 595 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם תמצית vanillan, ביצים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו משקאות חריפים בטעם שוקולד אגוזים עם שמנת מוקצפת וניל מומלחת, עוגות שוקולד עם ציפוי וניל קצפת, ו שוקולד, אגוזי לוז, ועוגת גלידה Vanillan (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה תנור התחתון 1/3 של התנור מחממים ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים 1/2 של שבבי שוקולד, אגוזי לוז, וקמח בקערה של מעבד מזון. דופק עד אגוזי לוז הם קצוצים גס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים את תערובת אגוזי לוז לתוך קערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
שלב שבבי שוקולד הנותרים וסוכר במעבד המזון. תערובת עד התערובת היא הקרקע דק. עם המכונה פועלת, בהדרגה להוסיף את המים החמים עד השוקולד נמס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים את הביצים, חמאה, וניל וקינמון. דופק עד תערובת מעורבב. להחזיר את תערובת אגוזי לוז למעבד מזון ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
6
יוצקים את התערובת לתוך צלחת עוגה חמאה וקמח 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
7
אופים במשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים את העוגה על מדף קירור מגניב במשך 1 שעה. (למעלה עשוי לפצח במהלך הקירור.) להכניס למקרר במשך 2 שעות. (עוגה יכולה להתבצע 1 יום מראש ומאוחסן במקרר). אפשר לעוגה לחזור לטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
9
בקערת ערבוב גדולה, לנצח את הקרם עד שהוא יוצר פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
10
מוסיפים את אבקת הסוכר, וניל וקינמון. המשך להכות עד קרם מחזיק פסגות נוקשות.