אגס מיובש-דובדבן פריך עם אגוז מוסקט-Streusel אגוז
אגס מיובש-דובדבן פריך עם אגוז מוסקט-אגוז Streusel דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כל המטרה קמח, אגסים bosc, אגוז מוסקט הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. נסו אגס מיובש-דובדבן פריך עם אגוז מוסקט-Streusel אגוז, פריך אגס מיובש-Custard Cherry, ו אגס פריך עם ציפוי Streusel Oat (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית.
מוסיפים חמאה; משפשפים בקצות האצבעות עד שהתערובת מתחילה להתקבץ יחד.
מערבבים באגוזים. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מקום ראשון 6 מרכיבים במחבת בינונית. מערבבים מעל חום בינוני-גבוה עד הסוכר מתמוסס ותערובת מגיעה לרתיחה.
מוסיפים דובדבנים; להפחית את החום בינוני ומבשלים עד דובדבנים מתחילים לרכך ונוזל מופחת מעט, על 5 דקות.
מחממים תנור ל 191°. בנדיבות חמאה 13x9x2 אינץ זכוכית תבנית אפייה. לזרוק אגסים ותערובת דובדבן מיובש בקערה גדולה; להפיץ בתבנית אפייה.
מפזרים תערובת streusel מעל.
אופים עד מבעבע וזהב, על 1 שעה; מגניב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קצפת או גלידה.