קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגס מיובש-דובדבן פריך עם אגוז מוסקט-Streusel אגוז

אגס מיובש-דובדבן פריך עם אגוז מוסקט-Streusel אגוז
אגס מיובש-דובדבן פריך עם אגוז מוסקט-אגוז Streusel דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כל המטרה קמח, אגסים bosc, אגוז מוסקט הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. נסו אגס מיובש-דובדבן פריך עם אגוז מוסקט-Streusel אגוז, פריך אגס מיובש-Custard Cherry, ו אגס פריך עם ציפוי Streusel Oat (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים חמאה; משפשפים בקצות האצבעות עד שהתערובת מתחילה להתקבץ יחד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
3
מערבבים באגוזים. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
1
מקום ראשון 6 מרכיבים במחבת בינונית. מערבבים מעל חום בינוני-גבוה עד הסוכר מתמוסס ותערובת מגיעה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים דובדבנים; להפחית את החום בינוני ומבשלים עד דובדבנים מתחילים לרכך ונוזל מופחת מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
3
הסר מחום וקריר.
4
מחממים תנור ל 191°. בנדיבות חמאה 13x9x2 אינץ זכוכית תבנית אפייה. לזרוק אגסים ותערובת דובדבן מיובש בקערה גדולה; להפיץ בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
דובדבניםדובדבנים
מורחיםמורחים
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
5
מפזרים תערובת streusel מעל.
6
אופים עד מבעבע וזהב, על 1 שעה; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קצפת או גלידה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
גלידהגלידה