קושיקשה
מוכן ב22 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

אגרולים של שרימפס עם מטבל מלפפון ויוגורט

אגרולים של שרימפס עם מטבל מלפפון ויוגורט
אגרול שרימפס עם מטבל מלפפון-יוגורט הוא מנה פסקטרית . תמורת 1.38 דולר למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-16 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -13 גרם חלבון , 9 גרם שומן , וסך הכל 417 קלוריות . אם יש לכם עטיפות אגרול, פטריות, שמן צ'ילי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. רק מעטים הכינו את המתכון הזה, ואני הייתי אומר שהוא הצליח בול. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסופרבול . הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. זהו מתכון ידידותי לתקציב לחובבי אוכל וייטנאמי. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -22 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 37% . ציון זה גרוע למדי. נסו את הספרים "אגרולות קלות להכנה" , "אגרולות צמחוניות ללא גלוטן עם רוטב בוטנים בסגנון תאילנדי" , ו"אגרולות אפויות בבצק פילו" (מתכונים דומים).

הוראות

1
ערבבו את כל המרכיבים בקערה קטנה. כסו ושמרו במקרר עד לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
לקראת האביב
3
לחמניות: בקערת מעבד מזון, טוחנים יחד את בצלצלי השאלוט, השום והגזר עד לקיצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
מוסיפים את הפטריות וטוחנים בפולסים עד לקבלת קיצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
מוסיפים את השרימפס, הסוכר, רוטב הסויה, המלח והפלפל. טוחנים בפולסים עד שהשרימפס קצוץ לחתיכות בגודל 6 מ"מ.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
הניחו עטיפת ספרינג רול על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספתשמן זית כתית מעולה, כתוספת
7
מברישים את הקצוות בביצה הטרופה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מניחים כף גדושה של המילוי במרחק של כ-2.5 ס"מ מהקצה הקרוב ביותר של
9
עֲטִיפָה.
10
מורחים את המילוי לבול עץ, באורך של כ-10 ס"מ ורוחב של כ-2.5 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
11
מניחים כף גדושה של האטריות המבושלות מעל. קפלו את הקצה הקרוב ביותר של העטיפה מעל המילוי. קפלו את הקצוות הימני והשמאלי של העטיפה מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
12
גלגלו את ספרינג רול בחוזקה והניחו אותו, כשהצד עם התפר כלפי מטה, על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה עד לאפייה. חזרו על הפעולה עם שאר עטיפות הספרינג רול.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספתשמן זית כתית מעולה, כתוספת
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
בסיר גבוה, חממו את שמן הצמחים על אש בינונית-גבוהה עד שהוא רושם 375 מעלות פרנהייט במדחום לטיגון עמוק. טגנו את האביב רולס, במנות, במשך 2 עד 3 דקות, תוך כדי הפיכה מדי פעם, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
14
סננו על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
15
חותכים את ספרינג רולס לשניים באלכסון ומעבירים לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
16
מגישים מיד עם מטבל מלפפון-יוגורט.
מרכיבים שתצטרך
מטבל יוגורטמטבל יוגורט
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו