אגרול מטוגן במחבת
אגרולים מטוגנים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם פלפל, ג'ינג'ר, שרימפס ג' מבו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 39 דקות. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל סיני. מתכונים דומים: אגרול מטוגן במחבת, לחמניות אפויות לא מטוגנות, ו לחמניות שפמנון מטוגן.
הוראות
שלב 3 כפות רוטב צ ' ילי ונבטי שעועית, זורק היטב מעיל.
עבודה עם עטיפת אגרול 1 בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו כדי למנוע ייבוש), עטיפת מקום על משטח עבודה עם פינת 1 מצביע לכיוונך (עטיפה צריכה להיראות כמו יהלום). כפית על 2 כפות גדושות תערובת שעועית לתוך מרכז עטיפה; העליון עם 2 חצאי שרימפס ו 1 1/2 כפיות כוסברה. מקפלים בפינה התחתונה של עטיפה מעל מילוי; לקפל בפינות בצד. לחלח את הפינה העליונה של עטיפה עם מים; להפשיל ג ' לי רול אופנה.
מניחים אגרול, צד התפר למטה, על תבנית אפייה. חזור על הנוהל עם עטיפות שנותרו, תערובת נבטים שעועית, שרימפס וכוסברה.
חום 2 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 6 אגרול, צד התפר למטה; לבשל 7 דקות או עד הזהב, מפנה מדי פעם.
מקום על מתלה תיל. חזור על הנוהל עם הנותרים 2 כפות שמן 6 אגרול.
שלב הנותרים 1 כף רוטב צ ' ילי, חומץ, ושאר החומרים.