קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות49
מגזין

אדובו מעושן מרודה צבים בריסקט עם קרם חזרת בצל מקורמל-עגבניות להתענג

אדובו מעושן מרודה צבים בריסקט עם קרם חזרת בצל מקורמל-עגבניות להתענג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אדובו מעושן צבים בריסקט עם איש חזרת ובצל קרמל-עגבניות להתענג. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 82 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 1125 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך שמן canolan, מיץ תפוחים, חזרת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-20 דקות. נסו בצל קרמל וחזרת פירה תפוחי אדמה, לביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן, קרם פרש חזרת, ותבלינים סלק זהוב, ו פילה בקר עם בצל קרמל ושמנת חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את השום, עגבניות בגריל, גרידת תפוזים ומיץ, כוסברה, שמן, חומץ, אבקות צ 'ילה, מחית צ' יפוטלה וסוכר במעבד מזון ותהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מחית צ 'יפוטלה צ' ילהמחית צ 'יפוטלה צ' ילה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מניחים את חזה הבקר במחבת חד פעמית גדולה, מוסיפים את המרינדה ופונים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את חזה הבקר מן המרינדה 1 שעה לפני לשים על המעשן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1
הסר את הסורג גריל צלחת קרמיקה מן התנור.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מוסיפים את פחם העץ החם ומפזרים את שבבי העץ הספוגים מעל. התאם את התנור כדי לשמור על טמפרטורה של 225 עד 250 מעלות F. טמפרטורה זו צריכה להישמר לאורך כל העשן. שים על צלחת הקרמיקה. שים מחבת עם מיץ תפוחים על הצלחת, ולאחר מכן לשים על סבכת הגריל.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים את חזה הבקר משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4
מניחים את חזה הבקר, שומן בצד למעלה, על האח המעשן שלך ולסגור אותו לעשן הארוך.
5
פתח את המעשן ברביקיו שלך כל שעה או שעתיים ולרסס את חזה הבקר בנדיבות עם מיץ תפוחים כדי לעזור לשמור על הבשר מלהתייבש.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
לאחר הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 עד 170 מעלות F על מדחום בשר, לאחר כ 7 שעות בטווח הטמפרטורה הנמוכה יותר, הבשר מתחיל לקבל במכרז. בשלב זה, לעטוף את חזה בריסקט בנייר זה טריק קטן הוא עזרה גדולה מקבל את המכרז בשר, במיוחד למתחילים. המשך לבשל עד הבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 190 מעלות F, 1 עד 2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
הסר ותן מנוחה במשך 20 דקות לפני חיתוך.
8
הסר את רדיד מן בריסקט מעל מחבת גדולה או מחבת חד פעמית ושומר את הנוזל. פרוס או לגרוס את חזה הבקר. זרוק פנימה את הנוזל השמור.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
כדי להפוך את הכריכים: לפצל את הלחמניות לשניים, שמן הצדדים לחתוך קלות, מתבלים עם מלח ופלפל וגריל, לחתוך בצד למטה, עד קלוי קלוי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מורחים קצת קרם חזרת על צמרות לחמניה ותחתונים. למעלה התחתון עם חלק מהבשר, אז כמה בצל-עגבניות בקרמל להתענג, ואז קצת חסה. למעלה עם הלחמנייה למעלה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
11
להקציף יחד את הקרמה, queso פרסקו חזרת בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Queso FrescoQueso Fresco
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיף את הבצלים ומבשלים לאט עד קרמל, כ -30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
14
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהם מתחילים להישבר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
15
מוסיפים את השום וחלפיניו ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®שום גויה®
16
מוסיפים את החומץ וקמצוץ סוכר ומבשלים 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
17
מעבירים את הבצל לקערה ומוסיפים את הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
18
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.

מרכיבים

3קרום: פירורי קרקר גרהםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות3קילוגרםחזה בקר שלם, עם שכבה 1/4 אינץ ' של שומן על גביחזה בקר שלם, עם שכבה 1/4 אינץ ' של שומן על גבי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן קנולה ועוד לחמנייהשמן קנולה ועוד לחמנייה3קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית3קרום: פירורי קרקר גרהםאבקת pasilla צ'ילהאבקת pasilla צ'ילה2קרום: פירורי קרקר גרהםמחית צ'יפוטלהמחית צ'יפוטלה2קרום: פירורי קרקר גרהם(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצה דקכוסברה טרייה קצוצה דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טרייםעלי כוסברה טריים2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק12ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1פיינטעגבניות ענבים, coredעגבניות ענבים, cored591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחזרת מוכנה, סחוטהחזרת מוכנה, סחוטה1ראשחסה קרחון, קרוע דקחסה קרחון, קרוע דק1חלפיניו, קצוץ דקחלפיניו, קצוץ דק8קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם מקסיקניקרם מקסיקני2largesבצל ספרדי, חצוי פרוס דקבצל ספרדי, חצוי פרוס דק1גרידת תפוזים בתוספת 1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טריגרידת תפוזים בתוספת 1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי6עגבניות שזיף, חצוי בגרילעגבניות שזיף, חצוי בגריל1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרqueso frescoqueso fresco591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר8לחמניות לבנות רכות, bolillos מקסיקני או telerasלחמניות לבנות רכות, bolillos מקסיקני או teleras8קצת קישואים קצוציםסוכרסוכר