תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אדובו מעושן צבים בריסקט עם איש חזרת ובצל קרמל-עגבניות להתענג. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 82 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 1125 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך שמן canolan, מיץ תפוחים, חזרת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-20 דקות. נסו בצל קרמל וחזרת פירה תפוחי אדמה, לביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן, קרם פרש חזרת, ותבלינים סלק זהוב, ו פילה בקר עם בצל קרמל ושמנת חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את השום, עגבניות בגריל, גרידת תפוזים ומיץ, כוסברה, שמן, חומץ, אבקות צ 'ילה, מחית צ' יפוטלה וסוכר במעבד מזון ותהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מחית צ 'יפוטלה צ' ילה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1 כוס שום קצוץ
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מניחים את חזה הבקר במחבת חד פעמית גדולה, מוסיפים את המרינדה ופונים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את חזה הבקר מן המרינדה 1 שעה לפני לשים על המעשן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1
הסר את הסורג גריל צלחת קרמיקה מן התנור.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מוסיפים את פחם העץ החם ומפזרים את שבבי העץ הספוגים מעל. התאם את התנור כדי לשמור על טמפרטורה של 225 עד 250 מעלות F. טמפרטורה זו צריכה להישמר לאורך כל העשן. שים על צלחת הקרמיקה. שים מחבת עם מיץ תפוחים על הצלחת, ולאחר מכן לשים על סבכת הגריל.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים את חזה הבקר משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4
מניחים את חזה הבקר, שומן בצד למעלה, על האח המעשן שלך ולסגור אותו לעשן הארוך.
5
פתח את המעשן ברביקיו שלך כל שעה או שעתיים ולרסס את חזה הבקר בנדיבות עם מיץ תפוחים כדי לעזור לשמור על הבשר מלהתייבש.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים כדי לאפשר
6
לאחר הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 עד 170 מעלות F על מדחום בשר, לאחר כ 7 שעות בטווח הטמפרטורה הנמוכה יותר, הבשר מתחיל לקבל במכרז. בשלב זה, לעטוף את חזה בריסקט בנייר זה טריק קטן הוא עזרה גדולה מקבל את המכרז בשר, במיוחד למתחילים. המשך לבשל עד הבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 190 מעלות F, 1 עד 2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
הסר ותן מנוחה במשך 20 דקות לפני חיתוך.
8
הסר את רדיד מן בריסקט מעל מחבת גדולה או מחבת חד פעמית ושומר את הנוזל. פרוס או לגרוס את חזה הבקר. זרוק פנימה את הנוזל השמור.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
כדי להפוך את הכריכים: לפצל את הלחמניות לשניים, שמן הצדדים לחתוך קלות, מתבלים עם מלח ופלפל וגריל, לחתוך בצד למטה, עד קלוי קלוי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
10 לחמניות לבנות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מורחים קצת קרם חזרת על צמרות לחמניה ותחתונים. למעלה התחתון עם חלק מהבשר, אז כמה בצל-עגבניות בקרמל להתענג, ואז קצת חסה. למעלה עם הלחמנייה למעלה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמל
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
צ'דר חריף, חתוך לקוביות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
מים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות
11
להקציף יחד את הקרמה, queso פרסקו חזרת בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Queso Fresco
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיף את הבצלים ומבשלים לאט עד קרמל, כ -30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
14
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהם מתחילים להישבר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
15
מוסיפים את השום וחלפיניו ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®
16
מוסיפים את החומץ וקמצוץ סוכר ומבשלים 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
17
מעבירים את הבצל לקערה ומוסיפים את הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
18
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.