11 מתכוני סלמון להמיס בפה

סלמון הוא אחד הדגים היקרים ביותר, שכן ניתן לאכול ולהכינו בדרכים רבות. זהו דג שמן המכיל את חומצות השומן החשובות ביותר מסוג אומגה 3, והוא עשיר בחלבון וויטמין D. יש לו צבע כתום עד אדום יפהפה ומייצר בשר עסיסי מתקלף ומשגע בבישולו. מטבח הסושי של יפן ואסיה תלוי במידה רבה בסלמון באיכות טובה והביקוש העולמי גבוה במיוחד.

הסלמון קשור לפולקלור ולשירה במיתולוגיה הקלטית שכן הדג נתפס לעתים קרובות כחכם ומתאפיין כיצור בשם 'סלמון הידע' בסיפורים האיריים.

אם יתמזל מזלכם לקבל את ההזדמנות לצאת לדוג סלמון בסקוטלנד, יתכן מאוד שתעודדו פשוט להחזיר את הדגים לזרימת הנהר, שכן חיוני לשמור על מספרים ברמה ניתנת לניהול.

כמובן, איכות הסלמון באמת יכולה להשתנות, המשובח והיקר ביותר הוא סלמון הבר והנפוץ ביותר הוא פחיות. הדבר הגדול בבישול עם סלמון הוא שיש מתכונים ושיטות שיתאימו לרוב הטעמים.

דבר אחד נכון שזה כל כך תענוג על בלוטות הטעם שעדיף לאכול סלמון מעושן יקר בלי יותר מדי הסחות דעת, מלבד סחיטה של לימון שמפריעה לו. עבור פאי דגים, אנו ממליצים שגם קפוא עדיין יהיה טעים. אם אתה רוצה לנסות כל סושי בבית, התכונן לשלם עבור איכות מכיוון שאתה רוצה שזה יהיה טרי מאוד ומקורו היטב.

אנו מקווים שתיהנו ממתכוני הסלמון השונים שלנו ותחגגו את הדג הנפלא והטעים הזה.