אווז צלוי עם מלית שום מלוחה היא מנה עיקרית שמגישה 12. מנה אחת מכילה 1635 קלוריות , 70 גרם חלבון ו -149 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך בצל, שיני שום, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-55 דקות . ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 73% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו אווז צלוי עם מלית שזיפים מיובשים ברנדי ורוטב יין אדום , אווז צלוי עם מלית ואווז עם מלית שזיפים תפוחים .
הוראות
1
מחממים תנור ל-425 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים לימון לשניים. שפשפו מבפנים ומבחוץ של אווז עם דפנות חתוכות של לימון; לזרוק לימון.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מפזרים מבפנים ומבחוץ מלח ופלפל. דקור היטב את העור. בעזרת אצבעות, שחרר בזהירות את העור מחזה אווז; מניחים רצועות בייקון מתחת לעור. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
אווז שלם
4
למלית, במחבת גדולה מטגנים בצל וסלרי בחמאה עד לריכוך.
מוסיפים 1 כוס מרק ותחליף ביצה; לזרוק בעדינות. מלאו את חללי גוף האווז והצוואר בצורה רופפת; לקשור מקלות תופים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
מקלות עוף
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אווז שלם
8
מניחים את שאר המלית בתוך 2-Qt משומן. צלחת אפייה; לטפטף את יתרת המרק. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
10
מניחים עם חזה האווז כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
11
אופים, ללא כיסוי, 30 דקות. מנמיכים את החום ל-350 מעלות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
אופים, ללא כיסוי, 2-3/4 עד 3 שעות או עד שמדחום קורא 180° עבור אווז ו- 165° עבור מלית, דוקר עור מדי פעם. (מכסים ברפיון בנייר כסף אם אווז משחים מהר מדי.) במידת הצורך, מסננים את השומן מהמחבת כשהיא מצטברת.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
אווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
אופים מלית נוספת, מכוסה, במשך 25-30 דקות. לגלות; אופים 10 דקות יותר או עד להשחמה. מכסים את האווז בנייר כסף ומניחים לעמוד 20 דקות לפני שמסירים את המלית וגילוף אווז.