קושימומחה
מוכן ב1 ש, 18 דק.
מנות65
ציון בריאות0
מגזין

אונו חמאה מוצ'י

אונו חמאה מוצ'י
אונו חמאה מוצ'י דורש סביב 1 שעה ו 18 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 65. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 60 קלוריות. 164 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם אבקת אפייה, mochiko, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). Daifuku Mochi, סאקורה מוצ'י, ו גלידת מוצ'י דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, וניל וחלב. בקערה גדולה נפרדת, מערבבים יחד את קמח האורז, הסוכר ואבקת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים ומערבבים כדי להתמזג.
4
מערבבים בחמאה מותכת וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
5
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש. מגניב לחלוטין, ואז לחתוך לריבועים לשרת.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד