אורזו עם שעועית שחורה וסלט אספרגוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Orzo עם שעועית שחורה סלט אספרגוס. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שעועית, עגבניות, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. נסו המטבח המצויר: אספרגוס עם שעועית שחורה, שעועית שחורה, אפונה לבנה ואספרגוס, ו סלט אורזו לימון עם אספרגוס ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל orzo על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד אורזו מבשל, אספרגוס קיטור, מכוסה, 2 דקות או עד פריך-מכרז. לשטוף אספרגוס עם מים קרים; לנקז היטב, להתייבש עם מגבות נייר.
מסננים orzo, הזמנת 2 כפות בישול נוזלי.
מערבבים אורזו, אספרגוס, עגבניות, שעועית וכוסברה בקערה גדולה.
שלב שמורות 2 כפות בישול נוזלי, חומץ, שמן, הבא 3 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים עם מקציף.
יוצקים רוטב על סלט; לזרוק בעדינות.