אורז בר ומרק פטריות עם עוף נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 266 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך קורנית, פלפל, שום בבקבוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 56%. נסו מרק עוף, פטריות ואורז בר, שמנת של עוף פטריות מרק אורז בר, ו פטריות עוף מוקרמות ומרק אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים 1 1/3 מרק כוסות לרתיחה בסיר בינוני; מוסיפים אורז למחבת. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 5 דקות או עד שנוזל נספג. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים בצל ו 4 מרכיבים הבאים (דרך טימין) למחבת; לטגן 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים חמאה ופטריות; לטגן 3 דקות או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים 2/3 כוסות הנותרים מרק, אורז, עוף, מלח ופלפל למחבת; לבשל 3 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב מדי פעם.