אורקייטה עם צ'וריסו ומנגולד שוויצרי
אורקייטה עם צ'וריסו ו Chard שוויצרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 680 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שעועית קנליני, שמן זית, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: Orecchiette עם ארטישוק ו Chard שוויצרי, Orecchiette עם נקניק שומר תוצרת בית וכריך שוויצרי, ו קברנה צלע צלוי צלעות קצרות עם Chard שוויצרי Orecchiette.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, לקצץ את הקצוות מן הגבעולים סלק להשליך.
חותכים את הגבעולים בבסיס העלים וחותכים את הגבעולים לרוחב לחתיכות 1/4 אינץ'; מניחים בקערה קטנה ומניחים בצד. מחסנית העלים, לחתוך אותם חצי לאורכו, ואז לחתוך אותם בגסות לחתיכות בגודל ביס; להפריש.לאחר שהמים רותחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים 1 דקה פחות מהוראת הוראות החבילה. בינתיים, לחמם תנור הולנדי 5 ליטר או סיר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את צ ' וריסו ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 10 דקות.כאשר הפסטה מוכנה, להזמין 1/2 כוס של מי הבישול, ולאחר מכן לנקז את הפסטה ולהניח אותו בצד.
מוסיפים את הגבעולים chard השוויצרי צ ' וריסו ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל להתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את העלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נבול, על 3 דקות.
מוסיף את השעועית, פסטה סחוטה, ו 1/4 כוס מי הפסטה שמורות ומערבבים לשלב. מבשלים, ערבוב מדי פעם גירוד כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר, עד הפסטה מבושל לחלוטין, הוספת מים יותר פסטה לפי הצורך, כ 2 דקות.
הסר מהחום והוסף את הגבינה הנמדדת, הפטרוזיליה, גרידת לימון ומיץ, חמאה ושמן. מערבבים עד בשילוב היטב והחמאה נמסה.
מגישים עם תוספת פרמזן בצד.