קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פיצה מקסיקנית

פיצה מקסיקנית
סע לחנות ותביא את פובלנו צ'ילה, גבינת צ' דר חדה, קווסו פרסקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. נסו פיצה מקסיקנית, פיצה מקסיקנית, ו פיצה מקסיקנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
רול הכין בצק פיצה לתוך מעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
גלולגלול
3
מניחים את הבצק על מחבת פיצה 12 אינץ ' או תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול ומפוזר עם 1 כף קמח תירס. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קמח תירסקמח תירס
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת פיצהמחבת פיצה
4
מניחים טבעות בצל בקערה גדולה. תרסיס קל עם ספריי בישול, ומפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל שחור; לזרוק היטב מעיל. מסדרים בצל על מחבת רול ג ' לי מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
פלפל שחורפלפל שחור
ג'ליג'לי
בצלבצל
גלולגלול
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
5
אופים ב 450 במשך 15 דקות, ערבוב באמצע; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
7
Place poblano צ 'ילה על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף, ומטגנים 3 אינץ' מחום 8 דקות או עד מושחר ו חרוך, פונה לאחר 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblanoפלפל Poblano
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
מניחים בשקית ניילון כבדה, חותם zip-top.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
9
בואו לעמוד 15 דקות. לקלף ולהשליך עורות.
10
Cut a lengthwise slit in poblano chile; discard seeds and stem.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblanoפלפל Poblano
זרעיםזרעים
11
חותכים צ ' ילה צלוי poblano לרצועות דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblanoפלפל Poblano
12
מפזרים רצועות עם הנותרים 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל שחור, ולהניח בצד. הפחת את טמפרטורת התנור ל-50
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מניחים chipotles במעבד מזון או בלנדר, ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
14
מורחים 1/2 כפות פירה צ ' יפוטלה על קרום הפיצה באמצעות גב כף. שמרו את רסק הצ ' יפוטלה הנותר לשימוש נוסף. מסדרים את רצועות צ 'ילה בשכבה זוגית על קרום הפיצה; למעלה עם בצל, tomatillos, צ' דר, ו queso פרסקו.
מרכיבים שתצטרך
מחית צ 'יפוטלה צ' ילהמחית צ 'יפוטלה צ' ילה
Queso FrescoQueso Fresco
קרום פיצה מוכןקרום פיצה מוכן
TomatillosTomatillos
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
בצלבצל
מורחיםמורחים
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
15
אופים ב 500 במשך 17 דקות או עד הקרום הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
הסר פיצה מהתנור, ומפזרים כוסברה ומשאבות.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.