קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

אמפנדות חזיר צ'ילי עם רוטב טבילת אבוקדו

אמפנדות חזיר צ'ילי עם רוטב טבילת אבוקדו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אירופיים, אז נסו אמפנדות חזיר צ'ילי עם רוטב טבילת אבוקדו. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 4689 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 285 גרם שומן למנה. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם שמן זית, שקדי חזיר, מלח ופלפל טרי סדוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 95%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אמפנדות חזיר ותפוחי אדמה עם רוטב עגבניות חרוך, צ'יפס אבוקדו עם רוטב טבילה של סריראצ' ה, ו צ'יפס אבוקדו עם רוטב טבילה ליים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מוסיפים את השמן לתבנית מטגנת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את החזיר באבקת צ ' ילי, מלח ופלפל, לפי הטעם, וצורבים במהירות למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוציאים מהתבנית לקערה ומצננים מעט.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים את הבצל הירוק, הכוסברה, הצ ' יפוטלים והפרסקו של קווסו ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
Queso FrescoQueso Fresco
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
6
מרדדים את סיבובי הפאי על משטח מקומח קלות ובעזרת חותך ביסקוויטים בגודל 3 אינץ', מחוררים סיבובי בצק. שמים כ -2 כפות מהמלית, מחוץ למרכז, על כל סיבוב בצק.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוףאגרוף
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
7
מברישים את שולי הבצק בביצה טרופה. מקפלים את הבצק מעל המלית ומכווצים את הקצוות במזלג. מסדרים אותם על מגש חצי גיליון מרופד בנייר אפייה ומברישים את החלק העליון בביצה טרופה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
8
אופים עד להשחמה יפה, בערך 13 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מוציאים את האמפנדות מהתנור ומסדרים אותן על מגש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מגישים עם רוטב הטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
1
באותה מחבת בושל החזיר, מוסיפים את החמאה. הופכים את האש לגבוהה ומוסיפים את השאלוט. מבשלים את השאלוט עד לקרמל יפה, בערך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים לבלנדר את השאלוט, האבוקדו, שמן הזית, חומץ היין האדום והשמנת החמוצה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומחית עד לקבלת תערובת חלקה וקטיפתית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מעבירים לקערת הגשה ומגישים עם האמפנדות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

קאווה, שיראז וגרנאש הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויינרט קאבס דה ויינרט. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
ויינרט קאבס דה ויינרט
ויינרט קאבס דה ויינרט
עמוק אודם טון עם סגול נוצץ מעיינות שלה יציב ונמרץ מבנה. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי שורר. יין מאוזן בעל גוף מלא שיש בו זיכרונות של אלון בגימור הארוך. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.