קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות5
ציון בריאות27
מגזין

אנצ'ילדות עוף עם רוטב ירוק ואורז ארוך גרגרים

אנצ'ילדות עוף עם רוטב ירוק ואורז ארוך גרגרים
אנצ'ילדות עוף עם רוטב ירוק ואורז ארוך גרגר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 541 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אורז, מים, חזה עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו דגנים ארוכים ואורז בר מתערבבים, תבואה ארוכה קונפטי ואורז בר, ו גרגר ארוך ואורז בר עם פטריות ובצלצלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת גדולה חום 2 כפות שמן זית על אש בינונית, מוסיפים את הבצל פרוס שום טחון, לטגן במשך כ 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים את פרוסות העוף ומבשלים עד שהעוף הוא חום זהוב נחמד. הגבירו את החום בנגיעה והוסיפו את פרוסות הפלפל והפתיתים הצ ' ילי היבשים. לאחר עוף הוא כבר לא ורוד להסיר מהחום ומניחים את התערובת לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שום טחוןשום טחון
פלפלפלפל
שמן זיתשמן זית
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
3
במחבת קטנה להוסיף 1 כוס שמן. כאשר שמן הוא לטבול חם טורטייה במשך 10 עד 15 שניות או עד רך. זה יהיה לרכך אותם ולעשות מתגלגל הרבה יותר קל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מסננים על מגבות נייר וחוזרים על תהליך זה עד שכל הטורטיות כבר מתרככות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
יוצקים 1 כוס רוטב ירוק על תחתית תבנית האפייה כדי לכסות. מחלקים את תערובת העוף באופן שווה בין טורטיות, לגלגל אותם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מניחים את צד התפר על גבי הרוטב בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
יוצקים את הרוטב הירוק שנותר עליהם ומפיצים את תערובת הגבינה באופן שווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
רוטברוטב
8
אופים במשך כ 20 דקות עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מוציאים מהתנור ומגישים עם אורז ארוך גרגר.
מרכיבים שתצטרך
אורז גרגר ארוךאורז גרגר ארוך
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
דופק את כל החומרים במעבד מזון עד עקביות סלסה נחמד הוא הגיע.
מרכיבים שתצטרך
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
1
יוצקים 3 כוסות מים חמים בסיר גדול ומביאים לרתיחה. יש לשטוף את האורז היטב בקערה מתחת למים קרים ולנקז. זה יסיר עמילן פני השטח יהיה פחות דביק.
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
מניחים את האורז שטוף סחוט לתוך הסיר, לכסות ולבשל עד אל דנטה, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים כוסברה טרייה ומיץ ליים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
מיץ לייםמיץ ליים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."