אנצ'ילדות שמנת חמוצה
אנצ'ילדות שמנת חמוצה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 657 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. לכו לחנות ותביאו שמנת, פלפל קאיין, טורטיות תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: אנצ'ילדות שמנת חמוצה, אנצ'ילדות עוף עם שמנת חמוצה, ו אנצ'ילדות עוף שמנת חמוצה דלת שומן.
הוראות
מערבבים יחד שמנת חמוצה, בצל ירוק 1 1/2 כוסות צ ' דר מגורד, כמון, ופלפל קאיין.
מחממים שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני.
מחממים רוטב אנצ ' ילדה במחבת נפרדת או בסיר. באמצעות מלקחיים, לטגן טורטיות אחד בכל פעם, רק על חמש עד עשר שניות לכל צד (לא מאפשרים לפריך.)
הסר מן השמן, ואז להטביע טורטייה ברוטב אנצ ' ילדה.
להניח טורטייה על צלחת, ולאחר מכן כף טובה שתיים או שלוש כפות של תערובת שמנת חמוצה באמצע.
רול טורטייה, ולאחר מכן מקום עם הפנים כלפי מטה בתבנית אפייה 9 x 13 אינץ'. חזור עם טורטיות הנותרים תערובת שמנת חמוצה. (אם נשארה תערובת שמנת חמוצה, השתמשו בה כמטבל לצ ' יפס טורטייה!) מכסים את המנה עם הגבינה הנותרת, ואז אופים במשך 15 עד 20 דקות עד מבעבע.
מניחים מנה של שמנת חמוצה על כל מנה, ואז מפזרים על בצל ירוק פרוס.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.