קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

אסיה בשר צלעות קצרות

אסיה בשר צלעות קצרות
אסיה בשר צלעות קצרות נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 465 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.09 דולר למנה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, מלח כשר, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו אסיה בשר צלעות קצרות, סיר לחץ בסגנון אסייתי בשר בקר ללא עצמות צלעות קצרות, ו אסיה צלעות קצרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הדליקו את הפחם שלכם. בזמן שהוא מתחמם, מערבבים מלח ופלפל ומשפשפים לבשר. ואז לעסות את השום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מוסיפים את רוטב הוורמוט והסויה ומערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ורמוטורמוט
3
בואו משרים 20 עד 30 דקות.
4
מניחים את הצלעות הקצרות על הגריל ומבשלים עד לעשייה הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לצלעות קצרות בקר. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו חתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. הר ברינגר האוול בנקרופט ראנץ ' מרלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
ברינגר האוול הר בנקרופט חוות מרלו
ברינגר האוול הר בנקרופט חוות מרלו
מרלו של בנקרופט ראנץ ' 2006 הוא צבע נופך עשיר, ושופע בטעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים ורמז של גרידת תפוז. הטאנינים המעודנים ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו -3% קברנה פרנק