אספרגוס ואופה שוויצרי
אספרגוס ואופה שוויצרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. אם יש לך לחתוך חניתות אספרגוס, פלפל, גבינה שוויצרית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו חזיר שוויצרי & אספרגוס ביצה אופה, גבינה שוויצרית, חזיר ואספרגוס אופים, ו חזיר ופאי אספרגוס שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. Spray 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בסיר 1 ליטר, לחמם מים 1 אינץ לרתיחה.
הוסף אספרגוס; טבח חשף 2 דקות.
בתבנית אפייה, מערבבים אספרגוס, פלפל ובצל. בקערה בינונית, מערבבים 1 1/2 כוסות של הגבינה ואת שאר החומרים עד מעורבב; לשפוך לתוך צלחת אפייה.
אופים חשפו 35 עד 40 דקות, מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה במשך 5 דקות האחרונות של אפייה, עד סכין מוכנס בין מרכז קצה יוצא נקי.