22 מתכוני הלחם הטובים ביותר

מה לא לאהוב, כמו שאומרים! אחת ההנאות המוחלטות של הכנת לחם חייבת להיות התעוררות לריח של לחם טרי. הניחוח המתוק של בצק השמרים האפוי של כיכר לבנה פשוטה ללחם מחמצת עשיר יותר הוא פשוט אלוהי. הקושי היחיד שיהיה לך הוא להחליט על איזה מהמתכונים הפנטסטיים האלה לעקוב, שכן הזנים של לחמים קלאסיים שונים לאפייה הם לפעמים די מכריעים. העצה הטובה ביותר היא לשמור על דברים פשוטים ולהתחיל עם מתכון פשוט.

לא משנה באיזה מתכון לחם תבחרו, עם קצת טיפול אוהב עדין סביר להניח שכל מה שתצטרכו כדי ללוות את התענוג הטרי מהתנור הזה הוא קצת חמאה! כן, זה סוג האוכל שמוטב להכין ממנו שניים, אחד לאכילה עכשיו ואחד לקצת מאוחר יותר!

הכנת לחם היא עתיקת יומין, ויש כל כך הרבה מסורות הקשורות למלאכה זו. מהלחמים השטוחים המצות, אנו מתחברים למזרח התיכון, כמו הפיתה, ועד לבגט הצרפתי.

קמח, מים ושמרים הם המרכיבים החיוניים שיוצרים את הסוגים הנפוצים ביותר, אך כאשר אנו מתחילים לחקור את המרכיבים, אפילו רשימת הקמחים נרחבת מזני לבן, שיפון ודגנים מלאים.

המגבלה היחידה לאפייה ביתית היא באיזה סוג של תנור או מכונת לחם אתה יכול להשתמש. לחמים מסחריים משתמשים באיוורור, בקיטור ואפילו בתוספת כימיקלים לייצור כיכר שניתן למכירה, אבל אתה לא צריך שום דבר כל כך מסובך.

אל תשכחו שזו לא רק מסורת מלוחה אלא שיש לחמים מתוקים כמו הבריוש הצרפתי. חקור את המתכונים כאן ובטוח שתמצא את הכיכר המושלמת שלך.