קושימומחה
מוכן ב1 ש, 16 דק.
מנות100
ציון בריאות0
מגזין

אספרגוס וסלק עם מיונז Romesco

אספרגוס וסלק עם מיונז Romesco
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 16 דקות. גשו לסופר וקנו שקדים, אספרגוס, חומץ יין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בצל ירוק בגריל ואספרגוס עם Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), כריכי עוף בגריל עם סקווש כבוש ומיונז רומסקו, ו אספרגוס קלוי עם רוטב טבילה Romesco (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את מיונז romesco, במכתש, לשלב את השום עם מלח גס קצת, באמצעות עלי, לטחון יחד כדי ליצור משחה. לחלופין, בקערה, מחית יחד עם מזלג או גב כף.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
RomescoRomesco
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את המיונז בקערה ומערבבים את הדבק שום. מקפלים את השקדים, עגבניות, קאיין, מחית עגבניות, חומץ, מלח ופלפל שחור עד מעורב היטב. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר את הקצוות הקשים של האספרגוס; לקצץ את החניתות באורך אחיד. אם הגבעולים עבים, באמצעות מקלף ירקות ומתחילים כ -2 סנטימטרים מתחת לקצוות, לקלף את הקליפות החיצוניות הדקות.חצי ממלאים מחבת גדולה ורחבה עם מים מלוחים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את חניתות אספרגוס ומרתיחים עד רך-פריך, 4 עד 6 דקות; העיתוי יהיה תלוי בעובי הגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
5
מסננים היטב לטבול מיד במי קרח כדי לעצור את הבישול ולהגדיר את הצבע.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
לנקז היטב שוב פט dry.To אופים את הסלק, מחממים תנור ל 191°. לקצץ את הירוקים את הסלק (מילואים לשימוש אחר), משאיר על 1/2 אינץ ' של הגבעולים ללא פגע. יש לשטוף את הסלק היטב אבל לא לקלף, לטפוח יבש לעטוף יחד בנייר אלומיניום, איטום בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מניחים בתבנית אפייה ומוסיפים מים לעומק של 1 עד 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
אופים עד מכרז כאשר פירסינג, 45 עד 60 דקות, בהתאם לגודל וגיל הסלק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
הוסף יותר מים לפי הצורך כדי להפוך את הקיטור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
10
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
הסר וזרוק את נייר הכסף. לקלף את הסלק ולחתוך wedges.To מגישים, מניחים את הסלק ואספרגוס על מגש. תעביר את המיונז לקערה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
מגישים בטמפרטורת החדר.