אספרגוס לינגוויני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס לינגוויני. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. אם יש לך פלפל, שמן זית, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני עם אספרגוס וביצה, לינגוויני עם אספרגוס וביצה, ו לינגוויני עם אספרגוס, פרמזן ובייקון.
הוראות
לבשל לינגוויני על פי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת nonstick, לטגן את הבצל ושום בשמן וחמאה עד במכרז.
מוסיפים אספרגוס; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד פריך-מכרז.
מוסיפים יין או מרק; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד הנוזל מופחת.
מסננים לינגוויני; מוסיפים לתערובת אספרגוס.
להוסיף מרכיבים הנותרים; לזרוק מעיל.