ממרח גבינה ופסטו
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז נסו ממרח גבינה ופסטו. צופה בדמות שלך? מתכון נטול גלוטן וראשוני זה מכיל 288 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-27 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם עלי בזיליקום בחוזקה, צנוברים, גבינת פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-20 דקות. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 29%. הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ממרח גבינת שמנת פסטו, ממרח גבינת פסטו-פלפל וממרח גבינת פסטו בשכבות.
הוראות
מערבבים עלי בזיליקום, צנוברים ושום יחד בבלנדר עד לקצוץ אחיד.
מוסיפים גבינת פרמזן, גבינת רומנו ושמן זית; מערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
מקציפים גבינת שמנת וגבינת ברי יחד בקערה עד כמעט חלק.
מקציפים שמנת בקערת זכוכית או מתכת עד שנוצרות פסגות רכות. הרם את המקצף או הקצפה ישר למעלה: הקצפת תיצור תלוליות רכות ולא פסגה חדה. מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינה.
מרפדים תבנית של 3 וחצי כוסות בניילון נצמד.
מורחים 1/4 מתערובת הגבינה לתוך התבנית; למעלה עם 1/3 פסטו בזיליקום. חוזרים על השכבות 2 פעמים נוספות, ומסיימים בתערובת גבינה. מקררים עד להתייצבות, 6 עד 24 שעות. הופכים תבנית על צלחת ומסירים את הניילון.